Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ruunat
(7 kuvaa)

<--Edellinen 3 / 7 Seuraava-->
Connemara JJ15_001.JPG

Nimi: Jupiter

Rotu: Connemara

Ikä: 10 vuotta

Säkä: 147

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: ?

Luonnekuvaus yleisesti

Jupiter on erittäin tasainen eikä se tee mitään arvaamatonta. Se sopii ihan mille vaan. Se osaa kuitenkin näyttää jos se ei pidä jostain. Jupiter ei ole ollut kuin kolmella omistajalla. Jupiteriin on helppo luottaa ja sekin luottaa joskus vähän liikaakin ihmisiin. Joskus jupiter yrittää olla pelottava, mutta se vain pelottelee. Käyttäytyy erittäin kauniisti.

Hoitaessa

Kengittäessä ja kaikessa missä tarvitaan erittäin hyvä ja varma. Jupiterin voi hoitaa huoletta vapaasti karsinassa, mutta täytyy muistaa pitää karsinan ovi visusti kiinni, koska tämä yrittää aina karata.  Missään muussa ei ole ilmenny onglemia, kuin suitisen laitossa. Se yrittää melkein aina näykkiä kuolaimia laittaessa. Ongelmasta selviää helpommin herkkupalalla, mutta olemme yrittäneet päästä tavasta. Jupiter ei koskaan hermostu harjattessa, koska se nauttii siitä täysin. Sitä voisi harjata varmaan kaksi vuotta ilman, että se ärsyyntyy. Pysyy aina kiltisti paikoillaan.

Ratsastettaessa

Todella helppo suustaan ja kulkee kauniisti muodossa ja hyvällä sykkeellä. Yksinkertainen suoritushevonen, jolla voi olla hyvä tulevaisuus. Aina hoidettu ja ratsastettu hyvin, joten se on hyvin rauhallinen ja miellyttävä ratsastaa. Hyppää matalia ja helppoja esteitä, mutta osaa paljon paremmin kouluratsastusta. Jupiterilla on erittäin pehmeät liikkeet. Monien mielestä sillä on vaikeampaa keventää kuin olla keventämättä. Jos tunnin alusta vie pohjeavut kunnolla läpi niin toimii upeasti loput tunnista.  Jupiterille ei saa koskaan antaa periksi, koska muuten se ei tee koskaan sitä mitä siltä pyydetään.

Ruokinta

Aamu: 0,5l kauroja, mitallinen suolaa ja monivitamiiniliuosta.

Päivä: -

Ilta: 1l kauroja ja 0,5l melassileikettä.

Kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

 1. 2. 3. 4. 5.


Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com