Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ruunat
(7 kuvaa)

1 / 7 Seuraava-->
American Saddle Horse 109.JPG

Nimi: Nitro

Ikä: 6 vuotta

Rotu: Puoliverinen

Säkä: 162

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: ?

Luonnekuvaus yleisesti

Tämä hevonen on opettanut monen ratsastamaan. Hyvä ja kiltti hevonen, joka ei hermostu helposti. Voin luvata, että tämä on hyvän tasoinen hevonen muutaman vuoden päästä, kun se oppii perusasiat hieman paremmin. Irtohyppää todella kauniisti ja korkealta, toivottavasti joskus näyttää sitä myös ratsastaessa.

Hoitaessa

Hoitaessa saattaa yrittää potkia, joten älä koskaan mene tämän hevosen takaa. Se ei ole koskaan purrut tai edes näykkinyt ketään. Välillä saattaa hermostua eikä aina jaksaisi seisoa paikoillaan. Satulan ja suitisen laitossa ei ole mitään ongelmia. Niiden laiton jälkeen se myös yleensä rauhoittuu. Tämä kannattaa välillä hoitaa käytävällä, koska se on erittäin utelias, jolloin se keskittyy johonkin muuhun eikä hermoile. Kavioiden putsauksessa ei ole mitään ongelmia, koska se nostaa kaviot yleensä automaattisesti. Harjan selvityksestä se ei pidä, vaan yrittää heitellä päätään jatkuvasti.

Ratsastettaessa

Nitro on melkoinen estetykki, joka pystyisi entistä parempaankin. Yritämme saada siltä samanlaisia hyppyjä kuin irtohypytyksestä. Joskus se saattaa olla melko höyrypää eikä keskity mihinkään. Nitro kuitenkin kuumuu esteillä melko harvoin. Se osaa perusasiat melko hyvin, mutta ei mitään hienoja kouluaskeleita. Tällä kannattaisi kisata estekisoissa. Maastossa Nitro toimii hyvin vetohevosena, mutta ei kulje sujuvasti jonkun takana, koska tällä ruunalla on melko reipas askel. Kun laukkaa maastossa kannattaa, hieman pidätellä nitroa, koska se innostuu helposti.

Ruokinta

Aamu: 2l kauroja, 0,5l mysliä, mitallinen suolaa ja puoli mitallista kivennäisiä.

Päivä: heinät

Ilta: 1l kauroja ja mitallinen suolaa.

Kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

jälkeläiset

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

copy: www.slawik.com1. 2. 3. 4. 5.


Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com