Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ruunat
(7 kuvaa)

<--Edellinen 5 / 7 Seuraava-->
Hannoveraner Diva201.JPG

Nimi: Joker

Rotu: Hannover

Ikä: 7 vuotta

Säkä: 158

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: ?

Luonnekuvaus yleisesti

Ruuna hyppää hyvällä kapasiteetilla ja tekniikalla. Sopii hyvin este kuin kenttä käyttöön (rohkea luonne). Herralla on hypätty nyt 120cm esteitä harjoituksissa ja niistä se suoriutuu suurella ilmavaralla. Kapasiteetti tulee  riittämään varmasti 130cm radoille ja päätä tuntuu olevan sen verran, että suuremmatkaan eivät myöhemmin välttämättä tule olemaan ongelma. Jokerilla on elastinen ravi ja erittäin hyvä laukka. Hevonen voisi sopia poneista siirtyvällä ratsastajalle, joka haluaa itselleen ketterän ja tempperamenttisen ja rohkean kilparatsun.

Hoitaessa

Joker on hieman hermostunut hoitaessa, joten se täytyy saada rauhoitettua. Muuten hoitamisesta ei tule muuta kuin sähläystä. Tallissa laittaessa jokeri on hyvin kiinnostunut tallikäytävän tapahtumista. Se yleensä vilkuilee käytävälle korvat hörössä. Joker näyttää voimakkaasti asiat joista se ei pidä. Jos teet jotain väärin voit varautua siihen, että joker nappaa sinua hihasta. Se ei kuitenkaan pure tai potki tosissaan. Takakavioita putsatessa saattaa yrittää potkia taaksepäin ja irrottautua otteesta. Jokerille ei missään nimessä saa antaa periksi. Yleensä se kunnioittaa ihmisä hienosti, mutta silläkin on huonoja päivä. Sehän on vain hevonen.

Ratsastettaessa

Ruuna hyppää todella korkealta ja näyttävästi. Jokeri on hyvä ketteryydeltään, mutta joskus se saattaa olla liiankin tempperamenttinen. Hyppää kevyesti 120cm jääden reilusti ilmavaraa. Herra varmasti pystyisi parempaan, kunhan löytyisi riittävän rohkea ratsastaja. Esteillä jokeria joutuu pidätellä melko paljon, koska se kuumenee helposti ja viskoo päätään. Sopii erittäin hyvin kouluun ja esteisiin, mutta enemmän kapasiteettia esteisiin. Sen takia, koska tällä on hyvin rohkea luonne. Myös ratsastajan täytyy olla rohkea ja kuuliainen.

Ruokinta

aamu: 2l kauroja ja 0,5 mittaa kivennäisiä

Päivä: Heinäkasa

Ilta: 1l kauroja.

Kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

Jälkeläiset

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi1. 2. 3. 4. 5.

16.03.2009 15:37 (elaintenystava) saanko hoitsuksi

Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com