Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ruunat
(7 kuvaa)

<--Edellinen 4 / 7 Seuraava-->
Fjordpferd Hengst Valeur18_001.JPG

Nimi: Tiger

Ikä: 9 vuotta

Rotu: Norjan vuonohevonen

Säkä: 146

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: ?

Luonnekuvaus yleisesti

Tiger on hyvin itsepäinen. Jos se päättää jotain niin se myös yleensä tekee sen. Onneksi sen mielessä ei yleensä ole mitään vakavan vaarallista. Monet luulevat sitä tyhmäksi, mutta oikeasti se on liian viisas. Hoitajalla täytyy olla huumorintajua, jotta ymmärtää tigerin yllättäviäkin tekoja. Tiger on hyvin persoonallinen eikä samanlaista varmasti löydy mistään. Se on opettanut monet ratsastamaan opettamalla, että ikinä ei saa täysin luottaa hevoseen. Monet ovat sanoneet, että se on loistava opetushevonen. Joskus sillä on päiviä, jolloin sitä ei huvittaisi mikään. Niinä päivinä hoitajan täytyy todella tehdä töita, jotta saa tigerin tekemään sitä mitä haluaa. Sen luonetta on arviouitu erittäin hyväksi, koska välillä se on laiska ja välillä erittäin energinen.

Hoitaessa

Tiger on älyttömän kiltti hoitaa, mutta se saattaa potkia joskus. Tiger kannattaa kuitenkin pitää kiinni, juuri siksi että se voi olla arvaamaton. Se on karannut karsinasta lukuisia kertoja, koska se osaa taitavasti avata portit ja solmut. Se todella nauttii harjaamisesta. Näyttää siltä, että se joskus nukkuisi. Satulan antaa laittaa, mutta kun se vain näkeekin suitset se rupeaa nykimään päätä ylös. Täytyy vain rohkeasti ottaa sen pää syliin ja laittaa suitset. Jos heti alussa näyttää sille, kuka on pomo se myös ymmärtää sen ja kunnioittaa ihmisiä.

Ratsastettaessa

Tigerin luonne ratsastuksessa vaihtelee päivittäin. Joskus se saattaa olla todella laiska ja joskus yli pirteä. Se rakastaa esteitä. Kun se vain näkeekin esteen sen silmissä alkaa pyöriä. Tiger myös hyppää siististi ja tyylikkäästi. Kolupuolellakin se osaa perusasiat tarvittavan hyvin: asetukset, taivutukset, pohkeenväistös ja muut perusasiat. Koska tigerin mieliala vaihtelee niin paljon ratsastajan täytyy osata ennakoida, jonka jälkeen Tiger kulkee nätisti. Joskus sille joutuu pitää kurinpalautuksen kun se yrittää lähteä käsistä. Maastossa Tiger on hyvin pirteä, mutta lähtee harvoin käsistä.

Ruokinta

aamu: 0,5l kauroja ja 1l mysliä.

Päivä: -

Ilta: 1,5l kauroja ja mitallinen suolaa.

Kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

copy: www.slawik.com1. 2. 3. 4. 5.

06.02.2009 23:46 (OM HHT) Voi kun ihana!!!!!! <333333333333
31.10.2013 15:20 (..) voikon ihanaa luvaton kuva...

Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com