Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Orit
(5 kuvaa)

<--Edellinen 3 / 5 Seuraava-->
Criollo_Paloma50829.JPG

Nimi: Arthur

Ikä: 8v

Rotu: Criollo

Säkä: 150cm

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: Sanni

luonnekuvaus yleisesti

Arthur on harvinaisen helppo käsitellä, vaikka onkin ori. Juuri sen taki sitä ei ole ruunattu. Se luottaa helposti ihmisiin ja tutustuu nopeasti uuteen hoitajaan sekä tulee toimeen kaikkien muiden hevosten paitsi muiden orien kanssa toimeen. Se on ollut koko ikänsä hyvässä ja turvallisessa kasvuympäristössä, joten se ei ole oppinut huonoja tallitapoja. Emme ole ruunanneet emmekä luultavasti tule ruunaamaan sitä sen kiltteyden takia. Arthur on nopea, ketterä ja älykäs.

hoitaessa

Hoitaessa Arthuria ei tarvitse edes pitää kiinni karsinassa (paitsi jos tallissa on tammoja) Se on erittäin nöyrä ihmisiä kohtaan ja se on oppinut myös kunnioittamaan ihmisiä. Se puree tai potkii pelkästään, jonkun syyn takia. Siltä on helppo ottaa kaviot, koska se nostaa ne automaattisesti. Arthur rakastaa harjaamista, joten sitä voi harjata vaikka kuinka kauan. Kun ostimme Arthurin huomasimme heti, että sillä on upea kärsivällisyys. Se ei koskaan hätiköi tai kiirehdi minnekkään. Se myös ottaa kiltisti suitset eikä potki satulan laitossa.

ratsastettaessa

Arthurin vahvoin laji on esteet. Se hyppää korkealta ja tyylikkäästi. Joskus saattaa hieman kuumua, mutta se on helppo pitää käsissä. Korkein esterata mitä se on hypännyt on 120cm. Sillä on myös hyvä opetella esteitä, koska se kieltää todella harvoin. Se haluaa päästä tavalla millä hyvänsä esteen yli. Koulupuolelta Arthur osaa perusasiat, jos sen saa keskittymään siihen. Maastossa Arthur on joskus liiankin ketterä ja vireä, jolloin se tarvii osaavan ratsastajan. Arthur on todella eteenpäinpyrkivä eikä se koskaan kyllästy siihen, että sillä ratsastetaan.

ruokinta

Aamu: 1l mysliä, 1 mitta suolaa ja kivennäisiä.

Päivä: -

Ilta: 0,5l kauroja, 1 mitta suolaa ja kivennäisiä

kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka -luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

jälkeläiset

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

copy: www.slawik.com1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 5.000 (1)


Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com