Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Orit
(5 kuvaa)

1 / 5 Seuraava-->
AraberBerber Houlm   03.JPG

Nimi: Whipped Cream (lempinimi whipped/cream)

Ikä: 6,5 vuotta

Rotu: arabialainen täysiverinen

säkä: 159,3

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: ?

Luonnekuvaus yleisesti

Whipped Cream on arvojärjestyksessä ylimpänä, joten se pomottaa muita hevosia. Ihimisille whipped on kuitenkin nöyrä ja hyväkäytöksinen. Whipped on usein iloinen ja hyvin pirteä, joten se rakastaa laitumella kirmaamista ja laukkaamista.

Hoitaessa

Whippedillä on huonoja ja hyviä päiviä (kuten ihmisilläkin), joten hoitajan täytyy ennakoida tätä hevosta hoitaessa. Se kokeilee yleensä hoitajaansa yrittämällä pelotella karsinassa, mutta lopettaa kun se huomaa, että hoitaja ei pelkää sitä. Suitsien laitossa ei ole mitään vaikeuksia, mutta satulan laitossa heittelee päätään. Jos sitä osaa harjata oikealla harjaustekniikalla se nauttii harjaamisesta, mutta näyttää kyllä jos sitä harjataan väärällä tavalla. Etukaviot antaa erityisen hyvin putsata, mutta takakavioita ottaessa täytyy muistaa olla päättäväinen. Whipped ei koskaan ole saanut vetopaniikkia, joten sen voi huoletta pitää kiinni karsinassa. Sitä ei edes kannata pitää irti, koska se lähtee aina hoitajaa ''karkuun''. Käytävällä sitä ei kannata harjata tai laittaa kamoja päälle, koska se yrittää potkia ja näykkiä muita hevosia. Suurin osa hoitajista on pärjännyt sitä hoitaessa.

Ratsastettaessa

Whipped on erittäin taitava kouluratsastuksessa, mutta sillä ei ole hyppytaitoja. Sillä on yritetty hypätä, mutta sitä ei vain ole luotu esteille. Se osaa vaikka mitä koulukiemuroita, jos siltä osaa vaatia. Kun whipped huomaa ettei ratsastaja ole tosissaan se pelleilee koko tunnin. Yleensä saattaa olla todella jääräpää, joten täytyy muistaa olla kärsivällinen. Hyvä puoli on, että se lähtee todella harvoin käsistä tai omille teilleen, paitsi jos sitä kiskotaan jatkuvasti ohjista/potkitkaan pohkeilla. Nuorempana se on sijoittunut melko hyvin kouluratsastuskisoissa, mutta emme tiedä enempää sen kisataustasta. Tämä hevonen ei anna mitään ilmaiseksi. Maastossa kulkee hyvin yksin, mutta porukassa esittää pelkäävänsä kaikkea. Yksin maastossa se on hyvin maastovarma eikä se pelkää mitään.

Ruokinta

Aamu: 1 mitallinen suolaa & kivennäisiä, 2 litraa kauroja + hieman vettä ja monivitamiini liuosta 1ml

Päivä: Sylillinen heiniä

Ilta: 1,5 litraa kauroja & mitallinen kivennäisiä

Kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka -sijoitus

Jälkeläiset

Ratsutallimykene - Whipped Cream - Sandy - kaksi viikko sitten - Sandyer

Astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

Astuettu - isä - emä - syntynyt - nimi

copy: www.slawik.com1. 2. 3. 4. 5.

30.03.2009 15:45 (yksi) se ei oo mikkää täysiverinen arabi se on arabialainen täysiverinen. nii sitte ilmotin vaa.
14.10.2009 12:46 (Anida) Saako hoitaa Creamia?

Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com