Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Orit
(5 kuvaa)

<--Edellinen 2 / 5 Seuraava-->
Classic Pony Balco 34.JPG

Nimi: Pokemon

rotu: Islanninhevonen

Ikä: 8 vuotta

säkä: 142

omista: Horsestable

hoitaja: -

Luonne yleisesti

Pokemon on haastava poni, joka tykkää tehdä omia jekkuja. Se kiusaa myös usein toisia hevosia, jopa itseään ylempiarvoisia. Pokemon eli poke jotuukin usein toisten hevosten kanssa tappeluihin, joten täytyy miettiä tarkkaan kenen kanssa sen saa laittaa samaan tarhaan. Pokemon rakastaa ruokaa ja voisi tehdä sen eteen ihan mitä vain. Se on laihdutuskuurilla, koska se on saanut liikaa ylimääräistä syötävää. Pokemonia koulutetaan perusasioissa sekä ratsastuksessa, koska se on tullut meille huonosta kodista.

Hoitaessa

Pokemon on erittäin vaikea hoitaa, koska se yrittää jatkuvasti näykkiä ja potkia. Sitä ei missään nimessä voi pitää irti, vaan tiukasti kiinni. Se osaa taitavasti avata solmut, joten se täytyy pitää kiinni huolella. Suitsien laitto sujuu osaavalta ilman suuria ongelmia, mutta satulavyö kiristetään vasta maneesissa/kentällä, koska se pullistelee karsinassa niin paljon ettei vyötä saa edes kiinni. Rauhallinen hoitaja saattaa saada pokemonin rauhoittumaan hoitaessa tai jopa nauttimaan harjauksesta. Monet eivät halua koskeakkaan ponia harjalla. Jos hoitaja on hyvin itsevarma ja päättäväinen eikä pelkää pokemonia voi saada ponista hyvänkin kaverin.

Ratsastaessa

Pokemon on heittänyt selästään lukemattoman määrän ratsatajia. Ratsastajan täytyy ensinnäkin osata istua korkeissa pukeissa ja ennakoida äkkiliikkeet. Taitavalla ratsastajalla sillä on nähty hienoja hyppysuorituksia. Kouluratsastukseen sillä ei riitä keskittymiskyky ollenkaan. Jos pokemonin saa heti tunnin alussa kuuntelemaan se suorittaa perustehtävän mallikkaasti. Vaikka poni vaikuttaa ratsastaessa luotettavalta siihen ei saa koskaan luottaa. Se saattaa tehdä yhtäkkiä äkkiliikkeitä esim. pukkeja yms.. Sitä on melko vaikea pitää uralla, joten sille täytyy uskaltaa antaa reilusti sisäpohjetta. Pokemonia käy kouluttamassa asiantunteva ratsastaja, joka saa pokesta varmasti hyvän ratsun.

Ruokinta

aamu: 1 litra kauroja, 2 mitallista kivennäisiä ja puolikas mitta suolaa.

Päivä: Normaali heinäkasa

Ilta: 1 mitta suolaa & puoli litraa kauraa

Kilpailukalenteri

pvm - laji - luokka - sijoitus

pvm - laji - luokka - sijoitus

pvm - laji - luokka - sijoitus

Jälkeläiset

Astutettu - Isä - Emä - Syntynyt - Nimi

Astutettu - Isä - Emä - Syntynyt - Nimi

Astutettu - Isä - Emä - Syntynyt - Nimi

copy: www.slawik.com



1. 2. 3. 4. 5.

21.04.2009 21:35 (mallu) saisino pokemonin hoitsuksi?

Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com