Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat
(3 kuvaa)

<--Edellinen 3 / 3
New Forest Pony 11_001.JPG

Nimi: Geisha

Ikä: 9,5 vuotta

Rotu: New forest poni

Säkä: 146cm

Omistaja: Horsestable

Hoitaja: Jonzuh

Luonnekuvaus yleisesti

Geisha on monipuolinen käyttöponi, koska sillä voi ratsastaa ja ajaa. Aluksi Geisha kokeilee hoitajaansa, joten sille saa oikeasti joskus jopa suuttua. Kun oppii tuntemaan ponin aikomukset siitä saa hyvän kaverin. Geisha ei ole ilkeä, mutta se rakastaa jekkujen tekemistä. Se on liikkeissään melko nopea ja ketterä, joten kannattaa olla aitauksessa varovainen. Geisha huomaa heti, jos sen hoitaja on epävarma, jolloin se osaa käyttää sitä hyväkseen. Yleensä tämän ponin kanssa pärjää hyvin, jos muistaa olla päättäväinen ja varma.

Hoitaessa

Geishaa on helppo käsitellä, jos pitää sen kiinni. Jos sitä yrittää pitää vapaana karsinassa, se liikkuu koko ajan. Se rakastaa harjojen heittelemistä, joten harjat kannattaa pitää kaukana ponista. Satuloidessa Geisha ottaa kuolaimet nätisti, mutta inhoaa satulan laittamista. Se aina heittelee päätään ylös sekä alas, kun sille laittaa satulaa. Se myös yleensä pelottelee, mutta ei kuitenkaan tee mitään. Geishan takaa ei kuitenkaan koskaan kannata mennä, koska se yleensä potkii. Joskus se saattaa olla hyvin tammamainen.

Ratsastettaessa

Geisha on taitava hyppääjä, joka hyppää 120cm rataa. Irtohypytyksenä hyppää vielä korkeammalle, mutta emme usko, että se on mahdollista kun joku on selässä. Monet ovat ihmetelleet, kun Geisha pystyy hyppäämään isojen hevosten joukossa. Vaikka ratsastajasta tuntuisi, että kaikki menee upeasti Geisha saattaa tehdä yllätys hypyn sivulle. Geisha huomaa heti, jos ratsastaja ei ole jutussa ihan mukana, jolloin se saattaa tehdä sivuhypyn tai pukin. Sen liikkeet on hyvät ja laukka pitkä. Kouluratsastuksessa se osaa perusasiat ja hieman enemmänkin taitavalla ratsastajalla. Geishan jokainen päivä on erillainen, joten sen kanssa täytyy olla valppaana. Maastossa se rakastaa maastoesteitä, mutta kuumuu helposti.

Ruokinta

Aamu: 0,5l kauraa, 1 mitta kivennäisiä ja suolaa.

Päivä: Heinät

Ilta: 1l kauraa ja 1dl vitamiiniliuosta.

Kilpailukalenteri

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

pvm - laji - paikka - luokka - sijoitus

Jälkeläiset

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

astutettu - isä - emä - syntynyt - nimi

Sukutaulu

Isä: Jumbo

Emä: Star light1. 2. 3. 4. 5.

18.05.2009 20:50 (Jonzuh) Saisinko tämän söpöläisen hoitsuksi? :)

Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Horsestable - suntuubi.com